Verwen je rot op Internationale Vrouwendag met je Pop.pas

Stad Poperinge
Op vrijdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag en dat wordt in Poperinge gevierd met de Pop.pas. Scan je Pop.pas en/of ruil 30 Pop.punten in bij de deelnemende handelszaken en maak kans op één van de twee luxe verwenpakketten voor twee personen.

Twee luxe verwenpaketten voor twee personen kunnen gewonnen worden dankzij de Pop.pas. Wat moet je hiervoor doen? Scan van vrijdag 15 februari tot en met donderdag 7 maart bij een aankoop je Pop.pas bij een deelnemende Pop.pas-handelaar. Zo maak je kans op één van de twee luxe verwenpakketten voor twee personen. Bij het inruilen van 30 Pop.punten maak je extra kans op het winnen van één van deze pakketten.

Wat mag je allemaal verwachten van deze luxe verwenpakketten? Na een uitgebreid ontbijtbuffet bij Hotel-Restaurant Amfora laat je je haar opsteken of brushen bij New Creations of Eric Hairteam en verwen je je met een make-up sessie bij Schoonheidsinstituut Hedwige Vandermarliere en een spa manicure bij Atelier-DD of Médoc Beauty. Chocolaterie Stijn leert je daarna de kneepjes van het vak in een persoonlijke workshop. De dag afsluiten doe je met een heerlijke privé wellness bij Hotel Recour. De winnaars worden bekend gemaakt op vrijdag 8 maart en worden persoonlijk gecontacteerd.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.