Vernieuwde sportzaal voor VTI en De Ast Poperinge

Vernieuwde sportzaal voor VTI en De Ast Poperinge
VTI Vernieuwde sportzaal voor VTI en De Ast Poperinge
De Poperingse campus VTI - De Ast heeft een totaal gerenoveerde sportzaal in gebruik genomen.

De renovatie van de sportzaal kon door de vzw VSOP Sint-Bertinus, waarvan VTI en De Ast deel van uitmaken, gerealiseerd worden met ruime steun van Sport Vlaanderen, de Vlaamse overheid departement Onderwijs en Vorming en stad Poperinge. Het volledige kostenplaatje bedroeg ruim 500.000 euro. 

De Vlaamse overheid stimuleert het idee om schoolinfrastructuren ook na de schooluren te gebruiken. Het projectdossier werd goedgekeurd, omdat het in ruime mate beantwoordde aan de doelstellingen om de schoolsportinfrastructuur ook buiten de schooluren ter beschikking te stellen aan lokalen sportverenigingen, voor sport na school … Met de toegekende middelen werd de zaal volledig gerenoveerd: een nieuwe sportvloer, kleedkamers met douches en nieuwe turn- en sporttoestellen met onder andere een klimmuur.




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.