Succesvol banket voor 35 jaar Horeca Poperinge-Heuvelland

Succesvol banket voor 35 jaar Horeca Poperinge-Heuvelland
Michael Depestele Succesvol banket voor 35 jaar Horeca Poperinge-Heuvelland
Tweehonderd leden en sympathisanten van Horeca Poperinge-Heuvelland zijn samengekomen in Bar Bernard voor het banket de ‘Fiere Margriet’. Het banket was ook het feestmoment voor 35 jaar Horeca-Poperinge.

“‘Fiere Magriet is de patroonheilige van de horeca, dus het leek me een toepasselijke naam voor ons banket”, zegt Bert Recour van restaurant Pegasus. Hij is al zes jaar voorzitter van Horeca Poperinge-Heuvelland. De vereniging kende het levenslicht dankzij Agnes Hardeman-Storme en Dina Desmet. Agnes werd de eerste voorzitter van Horeca Poperinge-Heuvelland. Toen Agnes ziek werd, nam Dina het voorzitterschap over en dat deed Dina tien jaar. Gery Plancke werd voorzitter toen hij nog kok en uitbater van Gasthof De Kring was. De taak van voorzitter nam hij twaalf jaar voor zijn rekening.

Horeca Poperinge-Heuvelland telt elf bestuursleden en 170 leden. Om de 35ste verjaardag te vieren, werd opnieuw een banket georganiseerd om de collega’s te verenigen en dat lukte, want tweehonderd leden en sympathisanten waren aanwezig op het banket.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.