Stad Poperinge zoekt deskundige cultuur

Stadhuis Poperinge
LBR Stadhuis Poperinge
De stad Poperinge is op zoek naar een deskundige cultuur. Solliciteren kan tot 20 januari.

Het gaat om een voltijdse job met een arbeidsovereenkomst van bepaalde duur tot en met 31 oktober (met kans op verlenging). “Poperinge heeft twintigduizend inwoners en wil een uitnodigende en uitdagende stad zijn met ambitie. Samen met haar diensten, andere overheden en partners wil het stadsbestuur werk maken van een eigentijdse lokale overheid, met moderne en adequate dienstverlening en een aangename werk- en leefomgeving”, luidt de vacature.

Solliciteren kan door je motivatiebrief, samen met je curriculum vitae en een kopie van het vereiste diploma op te sturen naar het College van Burgemeester en Schepenen, Grote Markt 1, 8970 Poperinge tegen uiterlijk 20 januari. Je kunt je kandidatuur indienen per aangetekende brief, per e-mail via vacatures@poperinge.be of door je brief af te geven aan de onthaalbalie van het stadhuis. Meer info op www.poperinge.be/vacature/
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.