Exclusief voor abonnees

Schoolvrienden zamelen geld in voor baby Victor, die net als Pia dure behandeling nodig heeft: “10.000 kindjes ter wereld lijden aan die spierziekte en maar 100 kinderen krijgen via een loting een gratis behandeling? Dat is toch niet eerlijk”

Kim Courtens van kapsalon Lui & Lei, Dries Delannoy van vzw Viva La Fiesta en Bart Verscheure en Stijn Van Der Straeten van koffiezaak Milk ‘n Sugar zamelen geld in voor baby Victor.
Laurie Bailliu Kim Courtens van kapsalon Lui & Lei, Dries Delannoy van vzw Viva La Fiesta en Bart Verscheure en Stijn Van Der Straeten van koffiezaak Milk ‘n Sugar zamelen geld in voor baby Victor.
De zaakvoerders van koffiezaak Milk ‘n Sugar uit Ieper, vzw Viva La Fiesta uit Poperinge en kapsalon Lui & Lei uit Poperinge zamelen geld in voor de zes maanden oude Victor Verdonckt uit Moorsele. Net als baby Pia lijdt hij aan de zeldzame en ongeneeslijke spieraandoening SMA type 1 en zal hij misschien ook de dure behandeling van 1,9 miljoen euro nodig hebben. De initiatiefnemers hopen twintigduizend euro in te zamelen.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis