Schepen Desmyter roept kandidaat-trio’s op voor Hopkoninginverkiezing in ludiek filmpje

Schepen Desmyter roept kandidaat-trio’s op voor Hopkoninginverkiezing in ludiek filmpje.
BD Schepen Desmyter roept kandidaat-trio’s op voor Hopkoninginverkiezing in ludiek filmpje.
Nog tot woensdagavond kunnen kandidaat-trio’s zich inschrijven om mee te dingen naar het kroontje. In een (ludiek) filmpje op Facebook roept schepen van Jeugd Ben Desmyter de vrouwelijke inwoners op voor de Hopkoninginverkiezing 2020.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De driejaarlijkse Bier- en Hoppefeesten vinden op 18, 19 en 20 september voor de 25ste keer plaats in Poperinge. De Hopkoninginverkiezing staat zaterdagavond op de agenda. kandidaat-trio’s kunnen zich vanaf nu inschrijven om mee te dingen naar het kroontje. Jonge vrouwen tussen 18 en 25 jaar die uit Poperinge afkomstig zijn, kunnen als trio deelnemen aan de verkiezing. 

Schepen van Jeugd Ben Desmyter postte op Facebook een ludiek filmpje met zijn collega schepen Loes Vandromme om kandidaat-trio’s warm te maken voor de Hopkoninginverkiezing 2020. “We hebben er veel reacties op gekregen. Misschien moet ik toch eens overwegen om deel te nemen aan de Hopkoningverkiezing van Scouting Poperinge”, lacht schepen Ben Desmyter (CD&V).

Wie zich als trio kandidaat wil stellen, stuurt een e-mail naar cultuur@poperinge.be met volgende gegevens: naam, contactgegevens (adres, e-mail, gsm) en leeftijd van de kandidaat-hopkoningin en -eredames, motivatie en een foto. Inschrijven is nog mogelijk tot woensdagavond 26 februari. Alle informatie en voorwaarden kan je nalezen op www.hoppefeesten.be.