Rooiwerken vernielen wandelpaden Helleketelbos

Google Streetview
In het Helleketelbos werden enkele rooiwerken uitgevoerd die schade hebben veroorzaakt aan enkele wandelwegen. Iets dat volgens gemeenteraadslid Sticker moet aangepakt worden.

“Kan het stadsbestuur er bij het Agentschap voor Natuur en Bos op aandringen dat de wandelwegen in het Helleketelbos, die er nu heel slecht bij liggen, begaanbaar gemaakt worden? De toestand van enkele wegen lag er hier en daar bedenkelijk bij. Met alle respect uiteraard voor de rooiwerken die er moeten gebeuren”, sprak gemeenteraadslid Isabel Sticker (Open VLD).

Schepen Kris Notebaert (CD&V): “We hebben dezelfde bezorgdheid. Er werden tijdens de winter enkele bomen gerooid. Door een misverstand tussen aannemer en onderaannemer liep het mis en raakten de wandelwegen erg beschadigd. Ik nam contact op met de boswachter en hij liet me weten dat de wandelpaden ondertussen hersteld werden.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.