Renovatiewerken in de Bellewijk

Wegen-, riolerings- en omgevingswerken staan op de agenda in de Bellewijk in Poperinge.
Google Maps Wegen-, riolerings- en omgevingswerken staan op de agenda in de Bellewijk in Poperinge.
Wegen-, riolerings- en omgevingswerken staan op de agenda in de Bellewijk in Poperinge. De zone tussen de Kruidenstraat en de Bloemenstraat wordt volledig gerenoveerd.

De Bellewijk in Poperinge zal onder handen genomen worden. Wegen-, riolerings- en omgevingswerken zullen uitgevoerd worden in de zone tussen de Kruidenstraat en de Bloemenstraat. Er komen nieuwe riolen, voetpaden en wegen en de groenzones worden heraangelegd. De speelruimtes worden ook vernieuwd. Het voetbalplein wordt afgevlakt, er komt een kabelboom en het kleuterplein krijgt enkele nieuwe speeltuigen. Bij de ‘kikkerbeek’ kunnen kinderen en jongeren op avontuur gaan door de aanleg van een palenwoud en een balansbrug. De werken worden deels gesubsidieerd door de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW) en bouwmaatschappij De Mandel.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.