Poperinge zoekt Kei van een Ondernemer

David Beerlandt
De tweede editie van ‘Kei van een Ondernemer’ vindt plaats op donderdag 5 september. Met deze wedstrijd wil de raad verdienstelijke Poperingse ondernemers in de kijker zetten. Er worden zes prijzen uitgereikt. Deelnemen kan tot en met zaterdag 1 juni.

De Stedelijke Raad voor Lokale Economie organiseert dit jaar opnieuw ‘Kei van een Ondernemer’. “We willen vooral ondernemers inspireren, tonen wie en wat er gevestigd is in Poperinge en hoe trots we mogen zijn”, zegt voorzitter John Dewulf van de Stedelijke Raad voor Lokale Economie. “We hebben zo’n divers aanbod aan winkels, bedrijven en ondernemers die sterk bezig zijn in binnen- en buitenland en daar moeten we mee uitpakken. Daarnaast is er ook een speciale bedanking voorzien voor ondernemers die al jaren in Poperinge actief zijn of waren.”

De zes categorieën zijn:

- Kei van een Starter

- Kei van een Winkel

- Kei van een Bedrijf

- Kei van een Milieu Bewuste Ondernemer

- Kei van Het Goede Leven

- Lifetime Achievement

De inschrijvingen voor de zes categorieën werden recent opengesteld. Wil je jezelf of iemand anders graag kandidaat stellen voor een categorie? Of wil je iemand voordragen voor de Lifetime Achievement-prijs? Het deelnameformulier vind je op www.poperinge.be/keivaneenondernemer. Deelnemen kan tot en met zaterdag 1 juni. De jury selecteert per categorie een top vijf. Op 5 september worden de winnaars bekendgemaakt, gevolgd door een culinaire avond. De showroom van garage Duran wordt voor de gelegenheid omgebouwd tot feestzaal, waar alle ondernemers welkom zijn. Meer info bij John Dewulf via info@dewulfjohninterieur.be of op 0495/50.89.17 en Florentien Lahoutte via florentien.lahoutte@poperinge.be of op 057/34.66.93.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.