Kunsthuis 31 opent vrijdag

Melissa, Yinde, Yillan en Stefanie.
Foto Depestele Melissa, Yinde, Yillan en Stefanie.
Kunsthuis 31 op de Kleine Markt in Watou opent komend weekend de deuren. Het huis wordt een draaischijf voor kunstenaars, ambachtslieden, schrijvers en muzikanten. De artiesten zullen er ook hun werk voorstellen.

Uitbaatsters Melissa Mommerency en Stefanie Soete leerden elkaar vier jaar geleden kennen. Vandaag wonen ze samen in Watou. Omdat hun atelier bij hun huis te klein werd voor het tatoeagesalon van Melissa, zochten ze een extra uitvalsbasis. Dat werd uiteindelijk Kunsthuis 31. "Het is een mooi, pittoresk huisje op de Kleine Markt 31 in Watou. Perfect voor ons kunsthuis en onze tattooshop. Er zal vanalles te beleven zijn onder de noemer kunst. Er zal ook een winkel zijn waar bezoekers schilderijen kunnen bekijken en kopen", legt Stefanie uit.


Samen met Art-Illustria vzw heeft Kunsthuis 31 een kunstroute ontwikkeld. Leden van Art-Illustria tonen hun kunnen in de handelszaken van Watou. De route start op 28 april. De deelnemende horecazaken vind je op www.illustria.be/kunstroute. (LBR)