Koninklijke Harmonie ‘De Volksvreugd’ brengt kerstmuziek én Metallica tijdens kerstconcert

De Koninklijke Harmonie ‘De Volksvreugd’ uit Proven pakt drie dagen voor Kerstmis uit met het evenement ‘3 Days Before’. Op het podium zullen drie dirigenten het jeugdorkest, het trommelkorps en het harmonieorkest begeleiden bij het uitvoeren van een gevarieerd muzikaal programma. 

“Er wordt zowel filmmuziek, marsmuziek, operamuziek als pop- en metalmuziek gebracht. Mensen mogen zich verwachten aan nummers van Metallica, Wagner, Clouseau en Mancina. Ook ‘I’m dreaming of a Light Christmas’ en ‘A Christmas Scrapbook’ liggen klaar”, klinkt het bij De Volksvreugd. “En 100 jaar na de Eerste Wereldoorlog mocht een stuk als ‘Passchendaele’ uiteraard ook niet ontbreken. Het is een mooi repertoire met voor elk wat wils. Naast muziek hebben we ook gezorgd voor een gezellige kerstmarkt nabij De Croone met jenevers, Hasseltse koffie, warme chocomelk, verse soep en La Chouffe. En voor de hongerige magen zijn er warme wafels, hotdogs en croques.” 

Wil je de Koninklijke Harmonie kerstmuziek én Metallica horen spelen? Dan moet je op zaterdag 22 december vanaf 18 uur zeker in OC De Croone in Proven zijn. Kaarten kosten 8 euro voor volwassenen en 4 euro voor kinderen. De kaarten zijn te koop bij alle Volksvreugdmuzikanten of via tickets@volksvreugd.be.

Een beeld van het optreden van vorig jaar.
K.H. De Volksvreugd Een beeld van het optreden van vorig jaar.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.