Kerstavond met Gregoriaans Koor Cum Jubilo

De leden van het gregoriaanse dameskoor Cum Jubilo uit Watou zijn klaar voor hun reis naar Rome en Assisi in Italië.
L Bailliu De leden van het gregoriaanse dameskoor Cum Jubilo uit Watou zijn klaar voor hun reis naar Rome en Assisi in Italië.
Het Gregoriaanse koor Cum Jubilo verzorgt traditioneel de kerstavond, dinsdag 24 december, in het kerkje van Sint-Jan-ter-Biezen.

“EH C. Moeyaert, die jarenlang de celebrant was op de kerstavond, werd echter verleden week opgenomen in het ziekenhuis, zodat een wijziging in het programma wordt voorgesteld. Om 17.45 uur is er een gelezen avondmis, onmiddellijk gevolgd door een ‘Kerstzingen rond de kribbe’ met op het programma traditionele kerstliederen uit Vlaanderen en Gregoriaans kerstrepertoire. Het einde wordt voorzien omstreeks 18.50 uur”, zegt Bernard Deheegher van het Internationaal Gregoriaans Festival van Watou.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.