Jolige ijsberen op Poperingse kerstmarkt

De Jolige Ijsberen in de Winterkiosk.
Michael Depestele De Jolige Ijsberen in de Winterkiosk.
Het werd een muzikale zondagnamiddag op ‘Winter in Poperinge’. De Jolige IJsberen en DJ Gregory White zorgen voor het muzikale entertainment.

Oudejaar werd zondag al muzikaal ingezet op de Poperingse kerstmarkt. In de namiddag leukten de Jolige IJsberen ‘Winter in Poperinge’ op. Ze trakteerden de aanwezigen op een vrolijk streepje muziek vanuit de Winterkiosk. DJ Gregory White sluit om 20 uur de avond af met een optreden.

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 januari wordt er opnieuw muzikaal getrakteerd. In de winterkiosk staat op vrijdag 4 januari om 19 uur Double J en op zondag 5 januari is er Kinder- en Jongerenkoor Touché om 18 uur en Red Spot Avenue om 20 uur. Op vrijdag 4 januari en zaterdag 5 januari is W Radio Live opnieuw van de partij.

Op 1 januari heeft Winter in Poperinge afwijkende openingsuren. De chalets en de ijspiste openen om 16 uur. De tubing slide en draaimolen zijn open van 16 uur tot 19 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.