Huiswerkklas zoekt vrijwilligers

HUISWERKKLAS VILVOORDE
WIM VAN GOETHEM HUISWERKKLAS VILVOORDE
Wie wordt vrijwilliger om de huiswerkklas te helpen? Bibliotheek De Letterbeek en het Buurthuis in de Bellewijk zoeken vrijwilligers die kinderen willen helpen met hun huiswerk.

Als vrijwilliger help je de kinderen met huiswerk op dinsdag of donderdag van 17 tot 18 uur. Je ondersteunt de kinderen ook bij zaken als even ventileren en luisteren, leren plannen, trots zijn op hun werk, werken aan zelfvertrouwen... Is dit iets voor jou? Sluit je dan als vaste vrijwilliger aan op jouw vaste dag. Beide organisaties gaan ervan uit dat je elke week aanwezig bent. Wanneer je eens niet aanwezig kunt zijn, kun je dit doorgeven. Je kunt ook (twee)maandelijks laten weten op welke dagen je beschikbaar bent om gaatjes in te vullen of je kunt je ook als reserve opgeven. Als vrijwilligers wegvallen, krijg je een mailtje of sms of je kunt inspringen. Dat kan enkele dagen op voorhand zijn of de dag zelf. Meer info bij Ellen Debeer op 0473/97.60.52.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.