Handelaars slaan handen in elkaar voor ‘OpenMarkt’

Stefanie Demaeght, Frederik Depicker, Bart Mostaert en Eva Bostyn organiseren de OpenMarkt.
Michael Depestele Stefanie Demaeght, Frederik Depicker, Bart Mostaert en Eva Bostyn organiseren de OpenMarkt.
Enkele handelaars van de Grote Markt van Poperinge slaan de handen in elkaar en organiseren op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 mei een opendeur onder de noemer ‘OpenMarkt’.

De Grote Markt van Poperinge kreeg er onlangs heel wat nieuwe winkels bij. “IJssalon l’Heritage, schoenspeciaalzaak Postillion en optiek Dejonghe openden kort na elkaar de deuren. Vorig jaar kwam daar nog Cre-Arte bij. Om dit jong talent kracht bij te zetten, slaan we met vier handelaars de handen in elkaar en openen samen onze deuren op 3, 4 en 5 mei”, zegt Bart Mostaert van ijssalon l’Héritage. “Het gaat om een gezamenlijke opendeur met de handelaars van de Grote Markt. We willen iedereen laten kennismaken met het diverse aanbod op de markt in een gezellig kader. Gedurende drie dagen zijn er allerlei acties en belevenissen. Bovendien zijn er ook prijzen te winnen. Het loont dus zeker de moeite om het eerste weekend van mei naar de Grote Markt van Poperinge af te zakken.” Meer info op www.openmarkt.be.  
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.