Gezond snoepen van eigen fruittuin

iStockphoto
Tuinhier Poperinge nodigt Ronny Herreman uit op 10 mei om iedereen klaar te stomen voor het nieuwe fruitseizoen.

Wil je genieten van sappige appels, peren, pruimen of kersen dan is het nodig om de bomen te beschermen tegen plagen en ziektes. “Fruitmot, luizen en bladrollers zijn maar enkele belagers van onze fruitbomen. Ziektes zoals kanker, meeldauw of vruchtrot zie je liever niet. Met een juiste standplaats, snoei en voeding voorkom je al heel wat ellende. De verschillende ziektes en de behandeling in de biologische en de gangbare teelt worden uitvoerig behandeld tijdens de voordracht van Ronny Herreman”, zegt Eddy Lobeau van Tuinhier Poperinge. “Wil je het nieuwe fruitseizoen met succes aanvatten, dan mag je de voordracht van Ronny Herreman niet missen.” 

De voordracht vindt plaats op vrijdag 10 mei om 19.45 uur in het OLVI in de Boeschepestraat 14 in Poperinge. Niet-leden betalen drie euro. Meer info op 0494/88.30.16 of via eddy.lobeau@telenet.be. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.