Felicitaties en bedankingen van gemeenteraadslid Lahaye-Battheu

Sabien Lahaye-Battheu
Michael Depestele Sabien Lahaye-Battheu
Gemeenteraadslid Sabien Lahaye-Battheu (Open Vld) heeft schepen Loes Vandromme (CD&V) en Martine Vanbrabant (Vlaams Belang) gefeliciteerd met hun resultaten na de verkiezingen.

Bij de start van de gemeenteraad afgelopen maandag nam gemeenteraadslid Sabien Lahaye-Battheu (Open Vld) het woord. “Het stadsbestuur heeft de verkiezingen in onze stad mogelijk gemaakt, dank je wel daarvoor. Onze dank is ook groot naar alle vrijwilligers die tot laat hebben gewerkt op zondag. Proficiat aan gemeenteraadslid Martine Vanbrabant (Vlaams Belang) met het resultaat en ook proficiat aan schepen Loes Vandromme met haar zetel in het Vlaams parlement. We zijn ervan overtuigd dat de regio goed zal vertegenwoordigd zijn.”

Lahaye-Battheu stond als lijstduwer opvolgers federaal op de West-Vlaamse lijst en kreeg 7.280 voorkeurstemmen, Kortrijks burgemeester Vincent Van Quickenborne zal samen met de Zedelgemse Kathleen Verhelst en de Brugse Mercedes Van Volcem zetelen. Van Volcem zetelt ook in het Vlaams Parlement met de burgemeester van Oostende Bart Tommelein en  de Ieperse burgemeester Emmily Talpe. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.