Eind goed, al goed: Charlot heeft video van optreden Jasper Steverlinck én een persoonlijk telefoontje beet

Charlot en haar broer Jonas op haar 16de verjaardag.
Charlot De Lee Charlot en haar broer Jonas op haar 16de verjaardag.
Zanger Jasper Steverlinck heeft Charlot De Lee uit Poperinge, die op zoek was naar een filmpje van het optreden van de zanger op Festival Dranouter, persoonlijk gecontacteerd. De zanger had tijdens de show Charlots verongelukte broer vernoemd en omdat Charlot er zelf niet bij was, had ze op Twitter een oproep gelanceerd om een filmpje te vinden. Dat heeft ze ondertussen ook gevonden.

Afgelopen weekend had Jasper Steverlinck het nummer ‘One Thing I Can’t Erase’ opgedragen aan Jonas De Lee, een medewerker van Festival Dranouter die in december 2018 om het leven kwam bij een ongeval. Jonas’ zus Charlot kon er niet bij zijn tijdens het optreden en was daarom op zoek naar een filmpje waarin Jasper haar broer vernoemd. Ze lanceerde de oproep op Twitter en die werd massaal gedeeld op sociale media. Ook Jasper Steverlinck zelf kreeg de oproep te zien en nam prompt contact op met Charlot.  “Jasper zei dat hij me beeldmateriaal kon geven. Hij had ook mijn oproep gedeeld via Instagram en Twitter, een heel mooi gebaar van hem. Het is zo persoonlijk en vriendelijk van Jasper dat hij dit wou doen.”

Jasper Steverlinck speelt het nummer 'One Thing I Can't Erase' op Festival Dranouter.
RV Jasper Steverlinck speelt het nummer 'One Thing I Can't Erase' op Festival Dranouter.

Maar ook een lezeres van onze krant schoot Charlot te hulp. “Martine Verdonck uit Dranouter had op de Facebookpagina van Het Laatste Nieuws mijn oproep gezien en had het videomateriaal waar ik naar op zoek was. Ze heeft het me ondertussen bezorgd, ik ben dan ook superblij”, besluit Charlot. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.