De Zonnegloed zoekt vrijwilligers om nieuw verblijf te bouwen

De Zonnegloed zoekt handige vrijwilligers om een nieuw verblijf voor katachtigen te bouwen.
De Zonnegloed De Zonnegloed zoekt handige vrijwilligers om een nieuw verblijf voor katachtigen te bouwen.
Dierenopvangcentrum De Zonnegloed in Vleteren is het nieuwe verblijf voor katachtigen aan het bouwen. Handige vrijwilligers die willen helpen, zijn altijd welkom.

Het opvangcentrum is al een tijdje bezig met voorbereidingen voor de redding en opvang van katachtigen. De bouw van de veilige verblijven is volop bezig en ook de reddingsacties van een poema, enkele leeuwen en enkele luipaarden is lopende. “Het is een werk van lange adem en we roeien met de riemen die we hebben”, zegt verantwoordelijke Karel Ackaert.

Leeuw Zazu en zijn vrouwtje Aissa zullen in de toekomst onderdak krijgen in De Zonnegloed.
De Zonnegloed Leeuw Zazu en zijn vrouwtje Aissa zullen in de toekomst onderdak krijgen in De Zonnegloed.

Handige Harry's gezocht

Wanneer de dieren naar De Zonnegloed zullen komen, is nog niet duidelijk. “Dat is altijd moeilijk te voorspellen, maar ik hoop rond september. Er is echter nog veel werk en dus zijn we op zoek naar handige vrijwilligers. Mensen die van aanpakken weten, handig zijn en misschien hier en daar een paar uren of dagen tijd hebben om ons te helpen timmeren en bouwen aan de toekomst van verwaarloosde leeuwen en poema’s zijn welkom.” Wie zich geroepen voelt, kan contact opnemen via info@dezonnegloed.be of op 057/40.18.56.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.