De Lovie vzw opnieuw naar Special Olympics Belgium

Een delegatie van De Lovie vzw trekt opnieuw naar de Special Olympics Belgium.
De Lovie Een delegatie van De Lovie vzw trekt opnieuw naar de Special Olympics Belgium.
De Special Olympics Belgium staan voor de deur en vanuit De Lovie vzw vertrekt opnieuw een delegatie om het beste van zichzelf te geven op het vierdaagse sportevenement. Marjolein Kestelyn zal samen met Gella Vandecaveye de Vlam van de Hoop aansteken tijdens de openingsceremonie.

Van woensdag 29 mei tot zaterdag 1 juni vindt de 37ste editie van Special Olympics Belgium, een sportwedstrijd voor atleten met een verstandelijke beperking, plaats in Sint-Niklaas en Beveren. “Deelnemen en blijk geven van inzet en toewijding staan daarbij centraal. Elke atleet kan volgens zijn niveau en mogelijkheden aan wedstrijden deelnemen. Ook vanuit De Lovie vertrekt opnieuw een delegatie van twintig atleten”, zegt An-Sofie Knockaert van De Lovie. “In 2018 konden onze atleten een aantal mooie medailles in de wacht slepen. Benieuwd welke medailles ze dit jaar zullen veroveren. De deelnemers staan al te popelen om het beste van zichzelf te geven tijdens dit vierdaags sportevenement. Marjolein Kestelyn werd zelfs uitverkozen om samen met Gella Vandecaveye de Vlam van de Hoop aan te steken tijdens de openingsceremonie op de grote markt van Sint-Niklaas op woensdag 29 mei om 19.30 uur.” 

Je kunt alles live volgen op www.tvoost.be of op de Facebookpagina van Special Olympics Belgium. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.