Brouwerij St.Bernardus verhuurt voortaan ook fietsen

St.Bernardus start met fietsverhuur zodat je de streek nog makkelijker kunt ontdekken vanuit de brouwerij.
Westtoer St.Bernardus start met fietsverhuur zodat je de streek nog makkelijker kunt ontdekken vanuit de brouwerij.
Brouwerij St.Bernardus voegt een nieuw luik toe aan zijn toeristisch concept: fietsverhuur. De B&B van de brouwerij werd gerenoveerd en uitgebreid en heet voortaan ‘Guesthouse Brouwershuis’. 

“Elk jaar verwelkomen we meer dan twaalfduizend bezoekers voor onze rondleidingen”, vertelt Pieter Verdonck, marketingmedewerker van brouwerij St.Bernardus. “Sinds jaar en dag kun je in de brouwerij slapen. Onze B&B werd onlangs omgedoopt in Guesthouse Brouwershuis. Die werd het afgelopen jaar bovendien onderworpen aan een grondige renovatie en uitbreiding. Alle kamers kregen nieuw sanitair en er is een nieuwe orangerie. Sinds vorig jaar kunnen we bezoekers ook verwennen met een hapje en een drankje in onze rooftopbar annex degustatieruimte Bar Bernard.”

Fietsverhuur

De brouwerij voegt nu nog fietsverhuur toe aan het aanbod. “We willen de brouwerij verder profileren als vakantiebestemming voor binnen- en buitenlandse toeristen. We hopen dus met deze extra troef zowel de ‘bierpelgrims’ uit het buitenland te overtuigen om naar Watou af te zakken, maar ook Belgen die op zoek zijn naar een leuke een - of meerdaagse uitstap in eigen land”, legt Pieter uit. 

De B&B werd onlangs omgedoopt in Guesthouse Brouwershuis.
Tine Brans De B&B werd onlangs omgedoopt in Guesthouse Brouwershuis.

“Op onze website geven we voortaan ook tips om te fietsen en wandelen in de regio rond Poperinge en brachten we ook het gegeven van ‘bierbeleving in de Westhoek’ online. Zo willen we als een van de grootste brouwerijen in onze streek een stimulans geven aan het toeristisch aanbod.” De nieuwe website vind je op www.sintbernardus.be. Meer info over de fietsverhuur ontdek je op www.sintbernardus.be/nl/beleving

De B&B werd onlangs omgedoopt in Guesthouse Brouwershuis.
Tine Brans De B&B werd onlangs omgedoopt in Guesthouse Brouwershuis.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.