Brandweerzone Westhoek houdt minuut stilte voor gestorven collega’s

Om hun solidariteit te betuigen, hielden de leden van de brandweer in Poperinge  een minuut stilte voor hun twee collega’s die afgelopen weekend omkwamen bij een zware brand in Beringen.
Michael Depestele Om hun solidariteit te betuigen, hielden de leden van de brandweer in Poperinge een minuut stilte voor hun twee collega’s die afgelopen weekend omkwamen bij een zware brand in Beringen.
De brandweerlieden van de post in Poperinge hebben maandag om 14 uur een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan de overleden collega’s van hulpverleningszone Zuid-West Limburg. 

Afgelopen weekend kwamen bij een zware brand in Beringen twee brandweerlieden om het leven. “Om onze deelneming te betuigen, hangen onze vlaggen halfstok en hebben we in de brandweerpost van Poperinge om 14 uur een minuut stilte gehouden”, vertelt Kristof Louagie, woordvoerder van de brandweerzone Westhoek. Na de minuut stilte weerklonk de sirene. “Ook in andere posten van de zone worden de vlaggen halfstok gehangen. Daarnaast hangen we ook een rouwlint aan de voertuigen. Elke post kan nog een stiltemoment organiseren.” 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.