Bowling De Goe Smete opent pop-upcocktail- en tapasbar

Uitbaters Tom Turkelboom en Kimberly Blomme in hun nieuwe pop-upcocktail- en tapasbar.
LBR Uitbaters Tom Turkelboom en Kimberly Blomme in hun nieuwe pop-upcocktail- en tapasbar.
Een nieuwe pop-upcocktail- en tapasbar opent de de deuren bij bowling De Goe Smete in Poperinge. “We hebben een prachtig buitenterras en moesten daar gewoon iets mee doen”, zegt uitbaatster Kimberly Blomme.

Een cocktail drinken en tapas eten op een gezellig buitenterras met zicht over Poperinge. Het is voortaan mogelijk aan bowling De Goe Smete. Daar hebben uitbaters Tom Turkelboom en Kimberly Blomme een nieuwe pop-upcocktail- en tapasbar uit de grond gestampt. “Onze buitenbar krijgt hier in juli, augustus en september een plaatsje”, zegt Kimberly. “In juli is de bowling één jaar open. Vorig jaar hadden we een enorm goeie zomer, maar toen waren we nieuw. We hebben een prachtig buitenterras en daar moesten we dit jaar iets mee doen.”

Een bar, comfortabele zetels en leuke decoraties geven de pop-upbar mee vorm. “We hebben cocktails, mocktails, smoothies en uiteraard lekkere tapas. We bieden ook een barbecueformule aan. Bij slecht weer is de bar niet open, maar de barbecue kan wel naar binnen verhuisd worden”, legt Kimberly uit. “Een plaats om op het gemak bij te praten na een restaurantbezoek is er niet in Poperinge. Met onze pop-upbar hopen we die leemte in te vullen”, vult Tom aan.

Een nieuwe pop-upcocktail- en tapasbar opent de deuren aan bowling De Goe Smete.
LBR Een nieuwe pop-upcocktail- en tapasbar opent de deuren aan bowling De Goe Smete.

Gevelbekleding deels ingestort

De opening moest noodgedwongen een maand uitgesteld worden nadat eind april de gevelbekleding van de achterkant van de bowling was ingestort. “Het waren onvoorziene omstandigheden waar we niks aan konden doen. Mensen hadden er veel begrip voor en gelukkig zijn onze bezoekers blijven komen. Ons speeltuintje stond er nog maar pas toen het al vernield werd tijdens de instorting. Maar het komt zeker terug. Er wordt hard gewerkt en tegen het bouwverlof zouden de werken achter de rug moeten zijn”, verzekert Kimberly. 

Uitbaters Tom Turkelboom en Kimberly Blomme in hun nieuwe pop-upcocktail- en tapasbar.
LBR Uitbaters Tom Turkelboom en Kimberly Blomme in hun nieuwe pop-upcocktail- en tapasbar.
Een nieuwe pop-upcocktail- en tapasbar opent de deuren aan bowling De Goe Smete.
LBR Een nieuwe pop-upcocktail- en tapasbar opent de deuren aan bowling De Goe Smete.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.