Bierproeverij met frontman Channel Zero levert 2.000 euro op voor goede doel

De Poperingse bierkenner Kristel Logie (tweede van rechts) met enkele vriendinnen en Franky De Smet-Van Damme.
KL De Poperingse bierkenner Kristel Logie (tweede van rechts) met enkele vriendinnen en Franky De Smet-Van Damme.
De Poperingse bierkenner Kristel Logie heeft ook dit jaar geld ingezameld voor een goed doel via de Warmste Week van Studio Brussel. Een uitverkochte bierproeverij met Franky De Smet-Van Damme van Channel Zero heeft tweeduizend euro in het laatje gebracht.

“Het werd een enorm succes en was met tachtig mensen uitverkocht. Ik heb zelfs enkele mensen moeten weigeren. Jammer genoeg laat mijn agenda het niet toe een tweede proeverij voor het goede doel te organiseren, maar volgend jaar organiseer ik dit zeker weer”, vertelt de zythologe. 

De Poperingse kon rekenen op steun van Franky De Smet-Van Damme, frontman van Channel Zero. Met haar bierproeverij zamelde Kristel geld in voor twee goede doelen: Werkgroep Verder (na Zelfdoding) en rusthuis OLV Gasthuis. “Ik had nooit gedacht dat ik tweeduizend euro zou kunnen inzamelen. Ik ben heel tevreden.”

De Poperingse bierkenner Kristel Logie heeft 2.000 ingezameld voor twee goede doelen.
KL De Poperingse bierkenner Kristel Logie heeft 2.000 ingezameld voor twee goede doelen.

Kristel trakteerde haal deelnemers op een totaalbelevenis. “Dit jaar wilde ik de focus leggen op genieten van bier op een respectvolle manier, met tips hoe bier bij gerechtjes kunnen geserveerd worden, van aperitief tot dessert. Sommige mensen kwamen speciaal voor Franky en het doet me deugd om ook die mensen te bereiken en al zeker als ze achteraf enthousiast zijn. Steeds meer mensen appreciëren bier en eten.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.