Het Polstokgala op de Oude Markt is altijd een bijzondere beleving maar dit jaar wordt er uitgeweken naar een alternatieve locatie.
Volledig scherm
Het Polstokgala op de Oude Markt is altijd een bijzondere beleving maar dit jaar wordt er uitgeweken naar een alternatieve locatie. © Vertommen

Polsstokgala moet uitwijken naar andere locatie: “Door de uitbreiding van de terrassen is er onvoldoende plaats”

LeuvenVorig jaar kon de Tofsportnacht in Leuven door de coronamaatregelen niet plaatsvinden maar dit jaar staat het populaire event wel op de agenda. Slechts één domper op de feestvreugde: het Polsstokgala zal met zekerheid niet worden georganiseerd op de Oude Markt.

0 reacties

  1. Bjorn ‘El Toro’ Ruytinx kijkt uit naar nummer 14 bij Rode Duivels: “Dries kan het verschil maken op het EK”
    PREMIUM
    Leuven

    Bjorn ‘El Toro’ Ruytinx kijkt uit naar nummer 14 bij Rode Duivels: “Dries kan het verschil maken op het EK”

    Vanaf vandaag zijn we volledig in de ban van onze Rode Duivels die vanavond de sportieve debatten openen tegen Rusland op het EK 2021. Voor ex-profvoetballer Bjorn Ruytinx -die bij OHL zijn bijnaam ‘El Toro’ verdiende door zijn verbetenheid op het veld- is dat niet anders. Ondertussen maakt Bjorn (40) het mooie weer als cafébaas in café Sport in Leuven maar het voetbalvirus stroomt duidelijk nog door zijn aderen. “Uiteraard kijk ik vooral uit naar de prestaties van lievelingsduivel Dries Mertens”, klinkt het.