POLL. Het favoriete ijsje van Antwerpen

HLN gaat in elke buurt op zoek naar de favoriete ijsjes in Vlaanderen

Geert De Rycke

Breng je stem uit op je favoriete ijssalon of ijskar in Antwerpen, van Boom tot Zwijndrecht en van Essen tot Zoersel. Vergeet nadat je op het hartje hebt geklikt, niet onderaan de pagina je stem te bevestigen.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Mady De Graef

  Beste ijssalon in Antwerpen! Echte Italiaanse Gelato wordt elke dag vers gedraaid. Er worden verassende smaken als mojito Gelato, limon cello, violet... aangeboden maar ook de traditionele smaken zijn alom aanwezig. Zeker een bezoekje brengen bij de zeer jonge en gedreven ondernemer. Met zicht op Brabo, de oude gildenhuizen een ijsje eten op een terras dat je moet hebben gezien, zeer origineel en instagramable! Compagnie Belge, Grote Markt 16 te Antwerpen

 • Steve Campo

  Mama Calinka in Schoten beste ijs van Antwerpen. Ambachtelijk gemaakt, veel keuze, grote rustige tuin met dieren en zeer rustig gelegen aant park van Schoten in doodlopende straat. En vooral niet duur.

 • Patricia van Olmen

  Voor echte goede cream moet je op t plekje zijn , voor dierenvrienden je kan er zelf een ijsje eten , met zicht op de geitjes , zalig rustige buurt , wandelaars ! Fietsers! Echt de moeite om tussenstop te nemen

 • Koen Coppieters

  ijs Jean in lier. Recht tegen over het trein station in lier. Vriendelijke bediening en overheerlijk ijs

 • huib matthijssen

  voor mij kon er niemand op tegen van, Dijk, maar ja. nou sta het plm 5 jaar leeg. jammer hoor.