Commissaris Katty De Bruyn, communicatieverantwoordelijke Ellen Waltens, politiesecretaris Veerle Van Raemdonck en korpschef Wim Pieteraerens lanceren een nieuwe campagne om de vele vacatures bij het korps in te vullen.
Volledig scherm
Commissaris Katty De Bruyn, communicatieverantwoordelijke Ellen Waltens, politiesecretaris Veerle Van Raemdonck en korpschef Wim Pieteraerens lanceren een nieuwe campagne om de vele vacatures bij het korps in te vullen. © Kristof Pieters

Politiezone Kruibeke/Temse start rekruteringscampagne: “Onze grootste bekommernis vandaag is de combi’s gevuld krijgen”

Temse/KruibekeDe politie van Kruibeke en Temse wil zestien nieuwe medewerkers aanwerven. Als eerste politiezone in de regio zal er gebruik worden gemaakt van een nieuwe selectieprocedure waarbij men zelf actief kandidaten kan rekruteren. En dat is nodig, want de voorbije jaren is er geen instroom meer. “Door het structureel tekort aan agenten rijden er in het weekend slechts twee in plaats van drie ploegen op de baan”, zegt korpschef Wim Pieteraerens.

 1. Binnenkort start afbraak van twee loodsen: oud militair domein vol asbest wordt modern gemeentelijk domein
  Glabbeek

  Binnenkort start afbraak van twee loodsen: oud militair domein vol asbest wordt modern gemeente­lijk domein

  In 1987 kocht de gemeente Glabbeek het oud militair domein in de Steenbergestraat en tot 2012 werd er niets geïnvesteerd in de modernisering van het domein. Nochtans zaten de oude legerloodsen vol asbest. De voorbije jaren kwam er dan toch schot in de zaak en zijn heel wat loodsen al aangepakt. Binnenkort ruimen de twee resterende loodsen plaats voor een nieuwbouw. Het oude militaire domein wordt zo een modern gemeentelijk domein.
 2. Sterrenchefs van Hertog Jan openen nu ook Bar Bulot in Botanic
  ANTWERPEN

  Sterren­chefs van Hertog Jan openen nu ook Bar Bulot in Botanic

  Sterrenchefs Gert De Mangeleer en Joachim Boudens openen donderdag Bar Bulot naast hun Hertog Jan in Botanic aan het Mechelseplein. Bar Bulot zag in 2019 het levenslicht in Brugge als seafoodrestaurant maar groeide uit tot een zaak waar ook vleesliefhebbers aan hun trekken komen. In 2021 ontving Bar Bulot een Michelinster en werd het brasserie van het jaar volgens Gault&Millau. Nu is er dus ook een Bar Bulot in de Koekenstad.