Politie Regio Turnhout zoekt deze zes jongeren
Volledig scherm
Politie Regio Turnhout zoekt deze zes jongeren © Politie Regio Turnhout

Politie zoekt identiteit van deze zes jongeren

TurnhoutDe politie in Turnhout heeft een opsporingsbericht verspreid. De politie is op zoek naar zes jongeren die gefilmd zijn door een bewakingscamera aan de watertoren in Turnhout.

 1. Draad project Briel weer opgepakt: mobiliteitsstudie schuift vier scenario’s rond ontdubbeling Mandekensstraat naar voor
  PREMIUM
  Buggenhout/Dendermonde

  Draad project Briel weer opgepakt: mobili­teits­stu­die schuift vier scenario’s rond ontdubbe­ling Mandekens­straat naar voor

  Het project Briel, dat het gebied op de grens tussen Baasrode en Buggenhout moet omvormen tot watergebonden industrieterrein, krijgt een doorstart. Een geplande mobiliteitsstudie is klaar en schuift vier scenario’s rond een ontdubbeling van de Mandekensstraat naar voor. Buggenhouts gemeenteraadslid Ward Vranken (N-VA) dringt aan op een uitgebreid inspraaktraject om omwonenden te betrekken bij de toekomstplannen.
 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.