Speciale eenheden rekenen man in na familiale ruzie

De speciale eenheden van de federale gerechtelijke politie gingen voorzichtig, maar doordacht tewerk.
Hans Verbeke De speciale eenheden van de federale gerechtelijke politie gingen voorzichtig, maar doordacht tewerk.
Bij een inval in een woning op de Brugsesteenweg in Pittem hebben speciale eenheden van de federale gerechtelijke politie maandagvoormiddag een man gearresteerd. Die had doodsbedreigingen geuit tegenover de politie toen die tussenkwam bij een familiale ruzie.

Al van vroeg in de morgen was er nervositeit rond de woning, nadat er al uren een zware ruzie aan de gang was tussen de bewoner en een van zijn zonen. Buren hoorden rond 3 uur luid roepen en er werd ook met deuren geslagen. De politie werd erbij gehaald, maar dat werkte bij de bewoner als een rode lap op een stier. Volgens het parket van Brugge uitte de man doodsbedreigingen tegenover de politie.

Man geeft zich over

Daarop riep de lokale politie de hulp in van de speciale eenheden van de federale gerechtelijke politie. Die kwamen in allerijl naar Pittem gesneld. Na kort overleg drongen ze de woning binnen. Amper vijf minuten later was de actie afgelopen, niemand raakte gewond. De bewoner had zich na veelvuldig telefonisch contact met de politie overgegeven. Thomas V. werd meegenomen voor verhoor. 

De Brugsesteenweg was een tijdje afgesloten voor alle verkeer. De bewoner zal dinsdag voorgeleid worden bij de onderzoeksrechter op verdenking van doodsbedreigingen tegenover de politie.

Overleg bij de gespecialiseerde eenheden van de federale gerechtelijke politie op de Brugsesteenweg in Pittem.
Hans Verbeke Overleg bij de gespecialiseerde eenheden van de federale gerechtelijke politie op de Brugsesteenweg in Pittem.
De crisissituatie speelde zich af in de linkse rijwoning op de Brugsesteenweg in Pittem.
Hans Verbeke De crisissituatie speelde zich af in de linkse rijwoning op de Brugsesteenweg in Pittem.
De speciale eenheden maakten in enkele minuten een einde aan de crisissituatie.
Hans Verbeke De speciale eenheden maakten in enkele minuten een einde aan de crisissituatie.
Overleg bij de gespecialiseerde eenheden van de federale gerechtelijke politie op de Brugsesteenweg in Pittem.
Hans Verbeke Overleg bij de gespecialiseerde eenheden van de federale gerechtelijke politie op de Brugsesteenweg in Pittem.3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Dirk Jonckheere

    Reduan karo, begrijp eigenlijk niet wat je wil duidelijk maken, van wie teveel houden? Van je kinderen? van je ouders?? van je vriend of man??? wat wil je nu eigenlijk duidelijk maken, begrijp er geen snars van.

  • REDUAN KARO

    Je mag nooit te veel van iemand houden alleen van je kinderen en je ouders, en vriendin of vrouw of vriend of man, rekening mee houden dat het over kan zijn

  • Natacha Verpoort

    Wat is dat allemaal tegenwoordig! al die zotten! Ze kunnen hem nu loslaten en zijn werk verder afmaken! Best zo'n pippo vaststekken tot de vrouw(denk ik toch) een andere veilige stek heeft gevonden want anders komt dat nooit goed!