Gezocht: nieuwe dirigent voor gemengd kerkkoor

Het Egems Gemengd Koor zette in september 2019 nog dirigente Mieke De Meyer (centraal) in de bloemetjes voor haar twintig jaar trouwe dienst. Het werd meteen ook haar laatste jaar bij het koor. We zien haar samen met Ivonne Warnez (toen 89), die werd gehuldigd voor 55 jaar lidmaatschap.
Sam Vanacker Het Egems Gemengd Koor zette in september 2019 nog dirigente Mieke De Meyer (centraal) in de bloemetjes voor haar twintig jaar trouwe dienst. Het werd meteen ook haar laatste jaar bij het koor. We zien haar samen met Ivonne Warnez (toen 89), die werd gehuldigd voor 55 jaar lidmaatschap.
Het Egems Gemengd Koor is op zoek naar een opvolger voor Mieke De Meyer, die het koor twintig jaar leidde.

Het kleine Egemse kerkkoor werd liefst twintig jaar lang geleid door Mieke De Meyer, een ervaren dirigente die ook bij ensembles in Lichtervelde en Tielt werkt, maar zij heeft ondertussen de vereniging verlaten. 

Het koor, dat ongeveer twintig leden telt en vooral kerkelijke diensten opluistert, is sindsdien op zoek naar een vervanger. Ook nieuwe koorleden zijn welkom. Kandidaat dirigenten of koorleden kunnen een mailtje sturen naar andrea.hollevoet@telenet.be.