Coca-Colatruck botst op stilstaande oplegger

LSI
Langs de Tieltstraat (N37) in Pittem is gisterenmiddag iets voor twaalf uur een vrachtwagen van frisdrankengigant Coca-Cola achteraan op een stilstaande trekker met frigo-oplegger gereden.

De klap was zwaar, maar door een uitwijkmanoeuvre kreeg vooral de passagierskant van de Coca-Colatruck het het zwaarst te verduren. De vrachtwagenchauffeur raakte lichtgewond.

De cabine van de truck raakte wel ernstig beschadigd en moest getakeld worden. De verkeershinder langs de drukke ringweg tussen Roeselare en Tielt bleef beperkt omdat er in beide rijrichtingen nog een rijstrook vrij bleef.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Filiep Lapeire

    Gelukkig zat er dus niemand aan de passagierszijde en buiten de bestuurder die lichtgewond werd is het slechts hoofdzakelijk blikschade.

  • guido vermeyen

    Die stilstaande opleggers toch...kunnen die niet op een andere plaats stilstaan ?