Chiro ’t Kartouchke krijgt mooie cheque van Cera

Chiro 't Kartouchke kreeg 1750 euro voor spelmateriaal
Joris Defour Chiro 't Kartouchke kreeg 1750 euro voor spelmateriaal
De Chiro kreeg van Cera een cheque overhandigd voor de aankoop van heel wat spelmateriaal en ook de aankoop van een aantal circuskoffers.

Cera investeert in maatschappelijke projecten die aansluiten bij de waarden van de coöperatie: samenwerking, solidariteit en respect voor het individu. Vandaar ook de baseline van Cera: samen investeren in welvaart en welzijn. Investeren in kinderwerk en jeugd en jongeren, behoort tot de kerndomeinen van Cera. De Regionale Adviesraad Tielt-Torhout van Cera steunde het voorgestelde project van Chiro ‘t Kartouchke met een bedrag van 1.750 euro. De cheque werd overhandigd door Paul Lambrecht en Geert Van Walleghem, de Pittemse vertegenwoordigers in Cera RAR Tielt-Torhout die hen feliciteerden met het initiatief.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.