Automobilist botst aan kruispunt op stilstaande vrachtwagen

De BMW van de Roemeense automobilist liep zware schade op, na de botsing tegen een vrachtwagen van het bedrijf Cloet uit Pittem. Het ongeval gebeurde vlak voor het kruispunt van de Tieltstraat met de Ringlaan Robert De Paepe en de Vijfstraat.
Hans Verbeke De BMW van de Roemeense automobilist liep zware schade op, na de botsing tegen een vrachtwagen van het bedrijf Cloet uit Pittem. Het ongeval gebeurde vlak voor het kruispunt van de Tieltstraat met de Ringlaan Robert De Paepe en de Vijfstraat.
Een Roemeense automobilist is dinsdagnamiddag als bij wonder ongedeerd gebleven bij een spectaculair ongeval op de weg tussen Ardooie en Tielt.

De man reed met zijn BMW richting Ardooie toen hij in Pittem niet of te laat merkte dat er vrachtwagen stilstond aan het rode licht. De BMW knalde met zijn rechtervoorkant tegen de linkerachterkant van de vrachtwagen. Dat gebeurde vlak voor het kruispunt van de Tieltstraat met de Ringlaan Robert De Paepe en de Vijfstraat. De klap was hard, maar de bestuurder bleef ongedeerd. Hij kon zelf uit zijn verhakkelde wagen stappen. Door het ongeval was er een tijdje hinder op de drukke verbindingsweg.

De BMW van de Roemeense automobilist liep zware schade op.
Hans Verbeke De BMW van de Roemeense automobilist liep zware schade op.
De BMW van de Roemeense automobilist liep zware schade op.
Hans Verbeke De BMW van de Roemeense automobilist liep zware schade op.