WZC Vander Stokken krijgt borstbeeld

Het borstbeeld van Henri Vanderstokken is momenteel zichtbaar in de wandelgangen van het gelijknamige rusthuis.
RV/Mozkito Het borstbeeld van Henri Vanderstokken is momenteel zichtbaar in de wandelgangen van het gelijknamige rusthuis.
Woonzorgcentrum Vander Stokken heeft een borstbeeld gekregen van Henri Vander Stokken, de man die de bouw van het rusthuis gefinancierd heeft.

De familie Callebaut heeft het borstbeeld geschonken aan het woonzorgcentrum. Zij erfden dit van hun grootmoeder, Alice Vander Stokken, de nicht van Henri Vander Stokken. Het borstbeeld is vervaardigd uit Carrera-marmer, en werd geplaatst op een sokkel van cortenstaal. Het borstbeeld is te bewonderen in de centrale wandelgangen van het woonzorgcentrum, ter hoogte van de kine-ruimte. Tijdens de kerstperiode zal men in het woonzorgcentrum ook een kerststal van wijlen Henri Vander Stokken kunnen bewonderen. Die kerststal is eveneens geschonken door de familie Callebaut. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.