Winterfeesten maken zich op voor topeditie

De inwoners van Elingen mogen zich weer opmaken voor de Winterfeesten, die op 28 januari op de planning staan. Het concept blijft grotendeels ongewijzigd, met onder meer de Dikke Jassenfuif.

Het laatste weekend van januari is traditioneel hét feestweekend voor de inwoners van Elingen. Het jonge volkje kan zich zaterdagavond vanaf 17 uur in het centrum al uitleven in een Winter Speeldorp. "Daar zullen verschillende speelstandjes opgetrokken worden", zegt Jeroen Ghillebaert van de organisatie. "En daarna is het tijd voor de volwassenen. Acteertalent van eigen bodem brengt om 20 uur het toneelstuk 'Flikken, geflikt?'. Nieuw dit jaar is een optreden van Basement Noises, een zeskoppige covergroep die nummers van de 60's tot nu speelt. Zij staan om 21.30 uur op het podium."

Traditionele afsluiter is de beruchte Dikke Jassenfuif. De ingrediënten blijven dezelfde: een discobar in openlucht, een jeneverbar, sneeuweffecten en veel sfeer tot in de vroege uurtjes. Tickets kosten 5 euro in voorverkoop en 7 euro aan de kassa. (MEN)

De organisatoren stellen de nieuwe editie voor.
Mozkito De organisatoren stellen de nieuwe editie voor.