Motorrit bracht 6.000 euro op voor Into My Arms

De organisatoren van de motorrit konden dit jaar 6.000 euro verzamelen voor Into My Arms, een actie ten voordele van Kom Op Tegen Kanker.
Mozkito De organisatoren van de motorrit konden dit jaar 6.000 euro verzamelen voor Into My Arms, een actie ten voordele van Kom Op Tegen Kanker.
De tweede benefietmotorrit in Halle ten voordele van Kom Op Tegen Kanker bracht 5.000 euro. Enkele vrienden organiseerden het evenement voor het project Into My Arms van Greet, Stan, Fleur en Dien voor hun in 2013 aan kanker overleden echtgenoot en papa Kris De Maeseneer.

De rondrit vond plaats op 29 september, een dag dat de regen met bakken uit de lucht viel. De organisatoren hoopten de 5.000 euro van vorig jaar stevig te overtreffen, maar de weergoden waren dus duidelijk spelbreker. Honderd deelnemers schreven zich op voorhand in, maar enkel een harde kern startte die ochtend aan de gebouwen van Carbomat. Vanaf daar trok het naar dierenpark ‘Monde Sauvage’ in Aywaille voor een lunch en bezoek aan het dierenpark. Nadien keerden de motards terug naar zaal Ter Heyde waar onder meer Stan en Branko het lied ‘Into My Arms’ speelden, het lievelingslied van Kris De Maeseneer. De organisatoren laten alvast weten dat er op de laatste zondag van september in 2020 een derde editie komt.




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.