Kookouders Chiro Pepingen organiseren voor zesde maal Take Away: opbrengst gaat naar KOTK-project 'Into my Arms’

De kookouders van Chiro Pepingen nemen voor de zesde maal plaats achter de kookpannen voor hun jaarlijkse Take Away.
Mozkito De kookouders van Chiro Pepingen nemen voor de zesde maal plaats achter de kookpannen voor hun jaarlijkse Take Away.
Voor de zesde keer nemen de kookouders van Chiro Pepingen plaats achter de kookpotten voor hun jaarlijkse Take Away. De opbrengst gaat naar het Kom op tegen Kanker-project Into My Arms. 

De Take Away is een van de vaste afspraken op de Pepingse verenigingenkalender. De kookouders van Chiro Pepingen maken dit jaar op zondag 2 juni weer verschillende gerechten klaar - van pastaschotels tot desserten. “Alles wordt geleverd in een verpakking waarmee de maaltijden de oven of microgolf in kunnen om op te warmen”, zegt Peter Van Cutsem van de kookouders. “De bestellingen kunnen afgehaald worden op zondag 2 juni tussen 10.30 uur en 13 uur in ‘t Zaaltje van Beert.”

1.229 schotels

De opbrengst van het project gaat naar vzw Into My Arms, de Pepingse vereniging die sinds 2013 geld inzamelt voor Kom op tegen Kanker. Vorig jaar werd er 11.361 euro opgehaald. Daarvoor werden 1.229 schotels besteld door sympathisanten. “Ieder jaar hopen we te groeien, zodat we meer geld inzamelen voor Kom op tegen Kanker.”

Bestellen kan tot 12 mei via www.kookouderschiropepingen.be of via het e-mailadres takeaway@kookouderschiropepingen.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.