Outrage Festival brengt ‘hardcore’ naar Limburg

De affiche van het event
Outrage De affiche van het event
Komend voorjaar krijgt Limburg er een nieuw festival bij. Het nieuwe Outrage Festival vindt plaats op donderdag 30 mei (Hemelvaart) aan de Hennemeeuwis in Pelt. Het festival is er speciaal voor liefhebbers van de genres ‘hardcore’ en ‘harddance’. “Met een internationale line-up en Funktion One Soundsystem kunnen we meteen sterk uitpakken”, vertelt organisator Ken Stevens fier.

Het Outrage Festival brengt een volledige namiddag en nacht gevuld met stevige hardcore. Opnieuw zijn de weiden aan de Hennemeeuwis, in Sint-Huibrechts-Lille, de place to be. Destijds was het al de locatie voor Neerpelt Open Air, recent waren de velden decor voor het populaire Koekwaus Festival. Dj Anime, Dj Mad Dog, Nosferatu, Sefa en Partyraiser zal misschien niet meteen een belletje doen rinkelen, maar dit zijn enkele toppers uit de hardcore-wereld. Zij staan te schitteren op de allereerste affiche van Outrage Festival.

Kwalitatief geluid

Voor de complete beleving zet de organisatie Funktion One Soundsystem neer. Deze staan wereldwijd bekend voor hun kwalitatief geluid. Dit samen met een strak podium en lichtspektakel zal de festivalgangers volledig in de juiste sferen brengen. De early-bird tickets waren op een korte tijd uitverkocht. De organisatie laat weten dat de tweede lading tickets ook snel verkopen. Voor meer informatie kun je terecht op hun website https://www.outragefestival.be en de Facebookpagina.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.