LAGO Pelt Dommelslag voert maximumcapaciteit en tijdslot in bij heropening

Het buitenzwembad  van LAGO Pelt Dommelslag.
Mine Dalemans Het buitenzwembad van LAGO Pelt Dommelslag.
Vanaf 1 juli mogen de zwembaden weer openen en bij de huidige hittegolf heeft natuurlijk iedereen zin in een frisse plons. Bij LAGO Pelt Dommelslag was men allang klaar voor de heropening. Via de gloednieuwe webshop kan je jouw bezoek eenvoudig reserveren. Er wordt gewerkt met een tijdslot en een maximumcapaciteit.

Veiligheid is de prioriteit bij LAGO, zo werd er in totaal maar liefst 269.000 euro uitgegeven om aanpassingen aan de Vlaamse centra te doen om de veiligheid van werknemers en bezoekers te garanderen. Door de lage bezetting kan de social distancing gegarandeerd worden. Reservatie in de webshop is uiteraard niet alleen mogelijk, maar ook verplicht.

“We weten dat zwemmen geen extra risico’s inhoudt en dat zwemmen en plezier maken bijdragen aan je gezondheid en levensgeluk”, zegt algemeen directeur Diether Thielemans. “Wij zijn er klaar voor. Het is fantastisch dat we alle families weer kunnen verwelkomen in de LAGO-baden voor een zomer boordevol waterpret van de bovenste plank. Want daar draait het uiteindelijk om: weer plezier beleven, echte qualitytime met vrienden en familie.”