Woodstock-herdenking volledig uitverkocht:
1.300 tickets de deur uit

Het organisatieteam
Hanne Kelchtermans Het organisatieteam
In 2019 is het exact 50 jaar geleden dat het Woodstock-festival plaatsvond in Bethel. Dit was het hoogtepunt van de flowerpowerbeweging. Een Limburgse All Star band brengt daarom komend weekend een eenmalig en uniek eerbetoon aan de Moeder der Festivals in BICC Peer. Alle 1.300 tickets vlogen de deur uit.

De line-up bevat onder meer: Stijn Meuris, Cedric Maes, Piet De Pessemier, Jolien Thijs, Davy Deckmijn, Jan Bas, Patrick Cuyvers, Davy Jansen, Nico Vanhove, Jimmy Schrijvers en Stefan Kelchtermans. Op initiatief van vzw Nonsense werd deze gelegenheidsband gevormd. Zaterdag zullen ze optreden voor een publiek, en is er ook een afterparty, zondagnamiddag is er een soiréevoorstelling voor zittend publiek. Elke muzikant koos een favoriete Woodstock-artiest. Zo zal Stijn Meuris een eerbetoon brengen aan Joe Cocker, Jolien Thijs brengt haar versie van Janis Joplin, Jan Bas zingt Canned Heat, Cedric Maes brengt eer aan zijn absolute rockheld Jimi Hendrix, JJR speelt enkele nummers van... CCR en Piet De Pessemier brengt dan weer een tribute aan The Band en Neil Young. Intussen lopen de opnames van de vijfdelige docureeks over de nalatenschap van Woodstock met mensen uit de muziekindustrie. Onder meer Jan Hautekiet, Belpop Bonanza en Jan Smeets werken hieraan mee. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.