Niet iedereen ziet Kipster graag komen

Kipster beweert de meest dier- en milieuvriendelijke kippenboerderij ter wereld te zijn.
Kipster Kipster beweert de meest dier- en milieuvriendelijke kippenboerderij ter wereld te zijn.

In Wijchmaal heerst al een tijdje ongerustheid over de komst van het Nederlandse bedrijf Kipster. Dat wil volgend jaar een vestiging openen in Peer en zullen de eieren bij supermarktketen Lidl in de rekken leggen. Het bedrijf beweert de meest dier- en milieuvriendelijke kippenboerderij ter wereld te zijn. 

Toch is niet iedereen even enthousiast. Onder andere Michael Fischer is niet tevreden met de plannen van de stallen. “Ik ga sowieso een bezwaarschrift indienen. Hopelijk zet ik zo wat in beweging en volgen er nog mensen. Daarna kunnen we eventueel samen actie voeren.” 

Kipster heeft al een infovergadering georganiseerd en zal in de toekomst nog meer inzetten op een goede band met de buurtbewoners.  
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.