Dienstenchequebedrijf Sthep wint Liantis award 2019 voor project rond loopbaancoaches

Sthep behaalde de hoofdprijs in de categorie ‘Personeelsbeleid’ met het project rond de loopbaancoaches.
Sthep Sthep behaalde de hoofdprijs in de categorie ‘Personeelsbeleid’ met het project rond de loopbaancoaches.
Dienstenchequebedrijf Sthep uit Peer viel donderdagavond in de prijzen tijdens de 19de Liantis awards in het concertgebouw van Brugge. Sthep behaalde de hoofdprijs in de categorie ‘Personeelsbeleid’ met het project rond de loopbaancoaches. 

Zaakvoerster Wendy Janssen (47) gaf meer toelichting bij de onderscheiding: “Deze jobcoaches vormen de contactpersonen tussen onze huishoudhulpen en de klanten. Zo krijgen onze 100-tal huishoudhulpen begeleiding op de werkvloer en een concreet aanspreekpunt als er zich iets voordoet. Langs de andere kant bezoeken de jobcoaches ook onze klanten op voorhand om een goeie match te maken met de huishoudhulp. Bovendien kennen ze op die manier de situatie goed als er zich toch iets voordoet.” 

Het systeem met jobcoaches werpt ook zijn vruchten af. “We merken dat onze medewerkers zich hierdoor enorm betrokken en begeleid voelen.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.