141 personeelsleden Sint-Elisabeth figureren in ‘wc-rol challenge’

Enkele medewerkers gingen zeer creatief te werk.
Printscreen YouTube Enkele medewerkers gingen zeer creatief te werk.
Op de secundaire school voor buitengewoon onderwijs Sint-Elisabeth in Wijchmaal hebben 141 personeelsleden zich van hun meest creatieve kant getoond. Ze knutselden een filmpje van ruim dertien minuten in elkaar waarin een wc-rol virtueel wordt doorgegeven. “Hiermee willen we leerlingen en personeelsleden een opkikker bezorgen”, vertelt initiatiefnemer Wesley Smeets.

Directie, leerkrachten, administratief personeel, de poetsploeg... Allemaal doen ze mee in het filmpje. Enkele medewerkers gingen zeer creatief te werk en schakelden hun huisdier, hun muziekinstrument of hun kinderen in. Anderen figureren dan weer vanuit bad, bed of het speelmateriaal van de kids.

“Men weet ook dat de scholen het in deze tijden moeilijk hebben aangezien wij nu geen beroep kunnen doen op opendeurdagen en dergelijke initiatieven om toekomstige leerlingen voor onze school warm te kunnen maken”, zegt Smeets. “Op deze manier willen we een signaal geven naar de buitenwereld toe en tonen dat er ook nog leuke dingen plaatsvinden op onze school.”