De parking aan de begraafplaats wordt uitgebreid met 33 plaatsen zodat er voldoende capaciteit is voor zowel de sportzone als het kerkhof.
Volledig scherm
De parking aan de begraafplaats wordt uitgebreid met 33 plaatsen zodat er voldoende capaciteit is voor zowel de sportzone als het kerkhof. © Kristof Pieters

Paar maanden vertraging voor aanleg nieuwe voetbalpleinen KSK Beveren door procedurefout RUP

BeverenDe aanleg van de nieuwe sportzone Glazenleeuw heeft enkele maanden vertraging opgelopen. Het RUP voor de bestemmingswijziging van de gronden moet worden overgedaan door een procedurefout. Hierdoor zal voetbalclub KSK Beveren het nieuwe seizoen nog op de oude stek moeten starten.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    2

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.