.
Volledig scherm
. © .

OVERZICHT. Onweer sloeg hard toe in Kortrijk: Basic Fit en kelder AZ Groeninge ondergelopen - Modder ruimen in Hoegaarden

UPDATEDe warmteonweders schuiven traag op. In de provincies Vlaams-Brabant, Antwerpen, Oost-Vlaanderen lijkt het ergste voorbij. In West-Vlaanderens tweedegrootste stad Kortrijk liep een fitness onder, net als de kelder van het AZ Groeninge. Eerder op de avond kregen de Kempen en de regio rond Tienen het te verduren. Een overzicht.

16 reacties

 • Davy Barbier

  2 jaar geleden
  Marc stromberg. Mag dat zomaar de gracht dicht gooien normaal zou de boer moeten opdraaien dan voor de kosten..
 • carine maerten

  2 jaar geleden
  ferme bui en gedonder en bliksem in poperinge
 • Marc Stromberg

  2 jaar geleden
  In Hoegaarden zijn de modderstromen de schuld van de boeren die iedere beek en gracht rond de velden dichtgegooid hebben om maar een paar meter meer gewassen te kunnen zetten.
 • Yannick Verheust

  2 jaar geleden
  woon in Kortrijk vlakbij de kliniek... 45 liter water/m² op 40 minuten... nog nooit meegemaakt. Was een zondvloed.
 • Freddy Madou

  2 jaar geleden
  In Knokke-Heist - La Zoete 1 druppel en half, wanneer gaan die weermannen eens stoppen met overal paniek te zaaien, als het onweert in Antwerpen zal Vlaanderen onderlopen, en als het in Gent dondert kan je getroffen worden aan de kust , gisteren gehoord in het VTM weerpraatje met Martijn.
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.