Werkzaamheden op Waversesteenweg net over taalgrens duren iets meer dan maand

Kos
Woensdag start de Waalse Overheidsdienst met werken op de Waversesteenweg in Waver, net over de taalgrens. Daar zal het asfalt vernieuwd worden. De werken zullen ook hinder meebrengen voor inwoners van Overijse.

De eerste fase start woensdag en duurt tot 14 augustus. In die periode wordt gewerkt aan de rotonde van de Waversesteenweg met de Chaussée des Collines. Er wordt een lokale omleiding voorzien via de industriezone. Van 19 tot 28 augustus schuiven de werken op naar de zone tussen de Avenue Lavoisier en de grens met Overijse. Het verkeer moet in die twee weken omrijden via de E411 en de afrit Waver of de afrit Maleizen komende van Waver. De rotonde van de Waversesteenweg met de Chaussée des Collines zal opnieuw toegankelijk zijn.

In de derde en laatste fase (van 29 augustus tot 6 september) wordt er tussen de rotonde van de Waversesteenweg met de Chaussée des Collines en de Avenue Lavoisier gewerkt. In die periode loopt de omleiding opnieuw via de industriezone.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.