Vliegend Hert landt op De Zuidflank

Het Vliegend Hert
Baert Marc Het Vliegend Hert
Op De Zuidflank in Overijse, waar duurzame waterbuffering gecombineerd wordt met een multifunctionele recreatiezone, is het Vliegend Hert geland. 

Het kunstwerk van Stefan Hemeleers, een kunstenaar uit de druivenstreek, kreeg een plekje op de publiekstotem die wandelaars, fietsers en joggers zal begroeten. “De sculptuur is bevestigd op een boomstam van drie meter hoog en is zelf 1,6 meter lang”, zegt schepen van Infrastructuurwerken Sven Willekens (Open Vld). “Het vliegend hert is een insect dat zijn habitat in Overijse heeft. Het hele kunstwerk symboliseert het vliegend hert op zijn broedhoop. Het werk zal zeker als parel in de kroon van het Zuidflank-project pronken en integreert zich naadloos in de site.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.