Vier belbussen brengen feestvierders in Druivenstreek veilig thuis tijdens oudejaarsnacht

Photo News
De gemeentebesturen van Hoeilaart, Overijse, Tervuren en Huldenberg leggen opnieuw vier gratis belbussen in. Die brengen de feestvierders, al dan niet over de gemeentegrenzen heen, veilig naar huis na een avondje stappen. Daarnaast legt ook De Lijn nachtbussen in.

De belbussen rijden van 22 tot 5 uur met een onderbreking rond middernacht. Er is geen vaste dienstregeling, maar met een eenvoudig telefoontje naar 0495/29.09.63 kunnen feestvierders de bus aanvragen. Tijdens piekmomenten moeten aanvragers mogelijk wel met wat wachttijden rekening houden. Wie met een grote groep een beroep wil doen op de belbus, kan het best op voorhand reserveren. Dat kan tot 31 december om 14 uur door te mailen naar info@bcstours.eu met vermelding van naam, adres, groepsgrootte en bestemming. Wanneer de vier bussen niet rondrijden, heeft elk van hen een standplaats in één van de vier gemeenten.

Behalve de belbussen rijden er met oudejaarsnacht ook bussen van De Lijn rond. Voor 4 euro kan je onbeperkt reizen tussen 31 december 18 uur en ’s anderendaags.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.