Beunisstraat afgesloten wegens instortingsgevaar

De woning op de hoek van de Hoogstraat en de Beunisstraat vertoont scheurvorming in de gevel, met instortingsgevaar als gevolg.
Gemeente Oudsbergen De woning op de hoek van de Hoogstraat en de Beunisstraat vertoont scheurvorming in de gevel, met instortingsgevaar als gevolg.
De Beunisstraat in het centrum van Meeuwen is tijdelijk afgesloten voor alle doorgaand verkeer. De woning op de hoek van de Hoogstraat en de Beunisstraat vertoont scheurvorming in de gevel, met instortingsgevaar als gevolg

Om de veiligheid van voorbijgangers, fietsers en omwonenden te garanderen, is de Beunisstraat vanaf huisnummer 2 tot aan de Hoogstraat tijdelijk niet toegankelijk. De gemeente Oudsbergen volgt de situatie verder op. Het berichtje uit Oudsbergen kwam ongeveer gelijktijdig binnen met het nieuws van de instorting van drie panden in Wilrijk na een zware explosie. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.