Exclusief voor abonnees

“Noëlla en August zijn heus al een koppel”, wolvenexpert over de komst van wolvin Noëlla

Wolvin Noëlla
ANB Wolvin Noëlla
Noëlla. Zo heet de nieuwe wolvin die nu zelfs op beeld is vastgelegd én in het gebied van wolf August ronddoolt. Waar komt zij vandaan en hoe hebben de twee elkaar gevonden? “Spreek al maar van een echt koppel. Ze zijn nog niet samen gefilmd, maar er bloeit zéker iets mooi", zegt wolvenexpert Jan Loos van Welkom Wolf.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • SABINE TAVERNIER

  Laat die dieren gerust!!!

 • Raymond De Ridder

  2 wolven in Vlaanderen en wij hebben al een expert. Na volgende verkiezingen een ministerie van wolfzaken. Dat is iets voor de Weyts.

 • ludo scheepmans

  Koppel in wolven bestaat niet is een roedel.

 • Ludo Wouters

  Ja Wim, ze komen uit Duitsland en Nederland verborgen in een camion. Geloof jij nu echt dat die wolven zomaar opeens naar België komen? En iedereen is bereid om de nu al 103 miljoen euro te betalen voor wolven die je waarschijnlijk nooit zult zien en die schapen en andere huisdieren doden? Loos is heel goed aan het verdienen met zijn Welkom Wolf, idem zoals Anuna met haar klimaat.

 • Juliette Francois

  Trouwens de eerste bruine beren woonden ook in België. Geen wolven zonder beren... De eerste zijn al onderweg met hun "walkie talkie". Euh pardon, puur toevallig bedoel ik natuurlijk...